Είμαι εδώ να σε στηρίξω και να σε ενθαρρύνω στο δικό σου ταξίδι αυτοαποκάλυψης!

Purpose Coaching

Αναμφίβολα έχεις ακούσει ή ξέρεις τι είναι το coaching και μπορεί να έχεις συνεργαστεί ήδη με έναν coach (καλή κίνηση)!

Ωστόσο, ένας Purpose Coach καθοδηγεί ανθρώπους που μπορεί να βρίσκονται σε ένα σημείο καμπής στη ζωή τους, που αισθάνονται ανεκπλήρωτοι, αβέβαιοι για τον δρόμο που θέλουν να επιλέξουν ή αισθάνονται «κολλημένοι» στα ίδια πρότυπα συμπεριφοράς.

Το Purpose Coaching σε βοηθά να ανακαλύψεις το σκοπό σου, υποστηρίζοντάς σε ώστε να ζήσεις μια πιο ευτυχισμένη και πιο ικανοποιητική ζωή.

Η εύρεση του σκοπού ζωής σου επιτρέπει να αναλάβεις τη ζωή σου με τρόπο που εξυπηρετεί το πνεύμα σου και αισθάνεσαι καλά στην ύπαρξή σου.

Εδώ είναι μερικά από τα βασικά πράγματα που θα σε βοηθήσω να κάνεις μέσα από τις συνεδρίες μας:

1. Να βρεις ένα βαθύτερο επίπεδο ευτυχίας και ικανοποίησης
2. Να αποκαλύψεις τις βαθιές σου επιθυμίες και τον σκοπό σου
3. Να προσδιορίσεις συγκεκριμένα όνειρα και στόχους ζωής
4. Να δημιουργήσεις ένα σχέδιο και να δεσμευτείς στη συνεχή προσπάθεια και συνέπεια για να επιτύχεις αυτό το σχέδιο κάνοντας προσαρμογές και ξεπερνώντας τυχόν εμπόδια όταν απαιτείται
5. Να κατανοήσεις τη νοοτροπία σου και τον αντίκτυπο που έχουν οι αρνητικές σκέψεις στην ψυχική/σωματική υγεία και στη ζωή σου
6. Να εφαρμόσεις τις συνήθειες επιτυχίας και τον νόμο της έλξης για βέλτιστη επίτευξη στόχων

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι ο purpose coach, ή καλύτερα οποιοσδήποτε coach, δεν είναι θεραπευτής! Η καθοδήγηση είναι πολύ πιο επικεντρωμένη στο παρόν και στο μέλλον από ότι στο παρελθόν.

"The Purpose of our lives is to be happy"
Dalai Lama

Relationship Coaching

Απογοητεύεσαι όταν βγαίνεις ραντεβού; Θέλεις να μάθεις πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις τις συγκρούσεις ή ακόμα και την απιστία στη σχέση ή στο γάμο σου;

Αν πιστεύεις ότι απουσίαζες την ημέρα που έδιναν το εγχειρίδιο των σχέσεων, στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο, δεν είσαι ο μόνος ή η μόνη. Κανείς μας δεν έχει ένα τέτοιο εγχειρίδιο για το πως να επικοινωνεί σωστά και να χτίζει μία όμορφη σχέση. Αυτό που κάνουμε λοιπόν είναι να παρασυρόμαστε και να κατευθυνόμαστε από τα μοτίβα που δημιουργήσαμε στην παιδική μας ηλικία και στις προηγούμενες σχέσεις μας.

Όλοι βιώνουμε συναισθηματική δυσφορία στις σχέσεις μας για διάφορους λόγους. Λίγο οι ρυθμοί της καθημερινότητας, λίγο η ρουτίνα, λίγο ο έρωτας που την έκανε! Μερικές φορές, οι σχέσεις που χτίζουμε με άλλους ανθρώπους μπορεί ακόμη και να φαίνεται ότι είναι η κύρια αιτία της δυστυχίας μας. Αν σου ακούγεται οικείο αυτό, ίσως να αναρωτιέσαι αν ένας Relationship coach θα μπορούσε να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τους συναισθηματικούς σου αγώνες.

Η αναζήτηση βοήθειας από ειδικούς στις σχέσεις μπορεί να βελτιώσει τη ζωή σου με πολλούς τρόπους. Εάν σκέφτεσαι να κάνεις ένα διάλειμμα από τη σχέση σου ή αγωνίζεσαι να διατηρήσεις τη σχέση σου υγιή, το Relationship Coaching μπορεί να φέρει την ανακούφιση που αναζητάς είτε μέσα από ατομικές συνεδρίες είτε ως ζευγάρι.

Το κλειδί για μια επιτυχημένη σχέση ζωής είναι να κατανοήσουμε πρωτίστως τον εαυτό μας και έπειτα να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των συντρόφων για να καταλάβετε τι θέλει ο καθένας σας.

"Εκείνοι που δεν κατανοούν το παρελθόν τους είναι καταδικασμένοι να το ξαναζήσουν"
Johann Wolfgang von Goethe

Team Coaching

Είμαστε όλοι “έργα σε εξέλιξη” και αυτό μας επιτρέπει την αέναη διαδικασία εκπαίδευσης και ανάπτυξης των δεξιοτήτων μας.

Με το coaching σε ομάδες βοηθούμε τα στελέχη και τους εργαζόμενους μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού να δημιουργήσουν κοινές αξίες, δέσμευση και κίνητρα για την επίτευξη υψηλών επιδόσεων που θα οδηγήσουν στην κατάκτηση του στόχου.

Η μεγαλύτερη πρόκληση στις επιχειρήσεις είναι να δώσουν αξία στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των ανθρώπων που την απαρτίζουν και αποτελούν το βασικό κινητήρα και τη μεγαλύτερη δύναμη.

Μέσα από ομαδικές συνεδρίες μπορούμε να δουλέψουμε θέματα όπως:

1. Ανάπτυξη οργανωτικών και ηγετικών δεξιοτήτων
2. Διαχείριση συναισθημάτων και συγκρούσεων
3. Ενίσχυση διαπροσωπικής και επαγγελματικής επικοινωνίας
4. Ενδυνάμωση Αυτοεκτίμησης-Αυτοπεποίθησης και Αυταξίας
5. Ανάπτυξη δεξιοτήτων διαχείρισης προσωπικού
6. Δημιουργία κοινών αξιών και αίσθημα δέσμευσης

"A team is not a group of people who work together. A team is a group of people who trust each other"
Simon Sinek

Women’s Empowerment

Αυτή η κρυφή δύναμη μέσα σου που στον δρόμο δεν την έλαβαν υπόψη και αγνοήθηκε, κακοποιήθηκε, αμφισβητήθηκε, δεν εκτιμήθηκε, ήρθε δεύτερη όμως έχει τόση ανάγκη να βγει, να λάμψει, να δημιουργήσει, να διδάξει και να αγαπηθεί.

Η διαδικασία του coaching μπορεί να σε βοηθήσει:

1. Να αναγνωρίσεις την αξία και τις δυνατότητές σου
2. Να ξανακερδίσεις τη δύναμη και τον έλεγχο της ζωής σου
3. Να κατανοήσεις τις πεποιθήσεις που σε κρατούν κολλημένη σε μία κατάσταση που δεν σε εξυπηρετεί
4. Να αποκτήσεις την ικανότητα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σου.
5. Να ζήσεις τη ζωή που ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ

"'Ο,τι φοβάσαι περισσότερο δεν έχει δύναμη – ο φόβος σου είναι αυτός που έχει τη δύναμη"
Oprah Winfrey

"Δεν μπορώ να σου εξαφανίσω τα προβλήματα
Μπορώ όμως να σου δώσω τα εργαλεία για να τα ξεπερνάς εσύ"


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ